Picture

Ismerős

Természetes környezet

Multiplatform

Nagyobb hatékonyság

Letöltés

Picture
Ismerős és minden elődjénél jobb

Picture

 

Ismerős felület
A Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja - még jobb formában. A Start menü visszatért, és jobb, mint valaha: bővíthető és testreszabható.

Picture

 

Picture

Kompatibilitás
A Windows 10-hez nem kell új eszközöket vásárolnia.

 

 

 

 

Gyors és rugalmas működés
A gyors indítást és alvó állapotból visszatérést az InstantGo* és más technológiák segítik. A rendszer hatékonyan gazdálkodik a memória- és processzor-erőforrásokkal, így a böngésző és az alkalmazások is villámgyorsan futnak.
*Hardvertől függően.

Picture

 

Picture

Fokozott védelem. Azonnali frissítések.*
A Windows Update már nem csak biztonsági frissítéseket és javításokat, hanem azonnali frissítéseket is biztosít, amelyek révén mindig a legújabb Windows-élményben lehet része.
*Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

 Páratlanul személyes és természetes élmény

 

 

 

 

 

Picture

Picture

Cortana
A Cortana egy valóban személyes digitális asszisztens, aki idővel egyre jobban alkalmazkodik Önhöz, és minden Windows 10-es eszközön segít teendői elvégzésében.*
* A Cortana meghatározott piacokon lesz elérhető a rendszer megjelenésekor. A Cortana működése régiónként és eszközönként változhat.

 

Ujj, toll és hang*
Természetes interakciós lehetőségek közül választhatja ki a legkényelmesebbet.
*Hardvertől függően.

Picture

 

Picture

 

Start menü és élő csempék
Rögtön áttekintheti, ami a legfontosabb Önnek.

Windows Hello*
Ön jól ismeri a Windowst - most már a Windows is ismeri Önt.
*A Windows Hello használatához speciális hardver, például ujjlenyomat-olvasó, aktív infravörös érzékelő vagy más biometrikus érzékelő szükséges.

Picture

 

 

 

 Minden eszközön működik

 

 

 

 

 

 

Picture

Picture

 

OneDrive*
A Windows 10-hez 15 GB ingyenes OneDrive-tárhely jár. Egy helyen tárolhatja és bárhol, bármikor elérheti fényképeit, fájljait és dokumentumait - windowsos és más eszközökről egyaránt.
*Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

Continuum
A Continuummal az alkalmazások és a tartalmak minden eszközön és üzemmódban látványosan jelennek meg, még akkor is, ha egyikből a másikba vált.*
*A működés alkalmazástól függően változó lehet.

Picture

 

Picture

 

Előtelepített alkalmazások
A Windows 10 remek beépített alkalmazásokat kínál: Térképek, Fényképek, Posta és naptár, Zene, Videók, Kapcsolatok és Üzenetek.

Játék és Xbox
A legjobb Xbox-sorozatok mellett az Xbox Live* előnyeit is élvezheti, az Xbox alkalmazás segítségével pedig az Xbox-közösséget, eredményeit és játékgyűjteményét is elérheti - közvetlenül a Windows 10-es eszközéről.
*Egyes funkciókhoz szélessávú internetkapcsolat szükséges; az internetszolgáltató az adatforgalomért külön díjat számíthat fel. Az Xbox Live funkciói és szolgáltatásai csak a támogatott játékokban érhetők el az Xbox Live által támogatott országokban. Lásd: xbox.com/live/countries.

Picture

 

 

 

 Nagyobb hatékonyság

 

 

 

 

 

 

Picture

Picture

 

Microsoft Edge
A vadonatúj Microsoft Edge böngésző még jobb webes élményt kínál: zavartalan olvasást, személyre szabott keresési javaslatokat és kényelmes böngészést.

Rendszerezés*
Akár négy alkalmazást is dokkolhat a képernyőn, és új asztalokat is létrehozhat, ha több helyet igényel.
*A dokkolható alkalmazások száma az egyes alkalmazások minimális felbontásától függ. 

Picture

 

Picture

 

Office
A világ első számú hatékonyságnövelő csomagja a világ leghatékonyabb operációs rendszerén.

Áruház és appok*
Az új Windows Áruházban minden egy helyen megtalálható: nagyszerű játékok, alkalmazások, zenék és videók.
*Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

Picture

 

 

Frissítési Útmutató


Önnek két lehetősége van, hogy számítógépén Windows 10 fusson.

 

    Új eszköz vásárlása estén:

Egy vadonatúj számítógép a legjobb Windowst érdemli. Ezért gyors és egyszerű lehetőséget kínálunk arra, hogy ingyenesen frissítsen a Windows 10-re.*
Amikor beállítja az eszközt és kapcsolódik az internethez, értesítést kap, hogy frissítés érhető el. Válassza a "Frissítés" lehetőséget a letöltés elindításához (ne aggódjon: a letöltés közben a számítógépet továbbra is használhatja).
Ha a letöltés befejeződött, eldöntheti, hogy azonnal, vagy később, egy alkalmasabb időpontban szeretné telepíteni a frissítést.
Ilyen egyszerű!


*Az ajánlat a megfelelő Windows 7-es és Windows 8.1-es eszközökre érvényes (beleértve a korábban vásárolt eszközöket is) a Windows 10 frissítés megjelenését követő egy évig. További részletek a www.windows.com/windows10upgrade címen olvashatók. A frissítésre hardver- és szoftverkövetelmények vonatkoznak; a funkciók elérhetősége eszközönként változhat. Internetkapcsolat és a Windows Update engedélyezése szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel. Windows 7 SP1 vagy Windows 8.1 frissítés szükséges. Az ajánlat a Windows RT/RT 8.1 rendszerre nem érvényes. A részleteket lásd a www.windows.com/windows10upgrade címen. A kompatibilitási és más fontos telepítési információk megtekintéséhez keresse fel az eszköz gyártójának webhelyét és a www.windows.com/windows10specs címet.

    Meglévő rendszer frissítése:

Ha telepíteni vagy újratelepíteni szeretné a Windows 10-et, kattintson az alábbi linkre, ahol lépésről-lépésre nyomonkövetheti a frissítés minden lépését.
https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10